Dumlupınar İlkokulu

Vizyon: Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak ve sadece bilgiyi paylaşan değil, üreten, bilginin tek otorite olduğu, demokratik ilişkilerin tam anlamıyla uygulandığı bir kurum olmak.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, öğrenmeyi öğrenen, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, eleştiren ve yaratıcı düşünen, ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek. Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmek.

Başarılar: 2010 da %35, 2011´de %40 2012´de de% 83 SBS başarısı ve her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerde derecelerimiz mevcuttur.2013 te de gelenek bozul mamış ve son üç yılda olduğu gibi yine SBS´de ilçe birinciliği elde edilmiştir.Ayrıca İl bazında yapılan Matematik olimpiyatlarında Bir altın, bir gümüş ve bir bronz alınarak il üçüncüsü, ilçede yapılan bilgi yarışmasında da ilçe birincisi olarak büyük bir başarıya imza atılmıştır.

Saatler: SABAH GRUBU (BAŞLANGIÇ: 07.20 BİTİŞ: 12.10)- ÖĞLEN GRUBU (BAŞLANGIÇ: 12.30 BİTİŞ: 17.20)
Servis Bilgisi: ÖĞRETMEN SERVİSİ VAR
Sportif Etkinlikler: ZEKA OYUNLARI TURNUVALARI
Bilimsel Etkinlikler: SINIFLAR ARASI VE OKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMALARI
Proje Çalışmaları: E-TWİNNİNG, ERASMUS+
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+
Diğer Hususlar: Okul sitemiz 28.04.2023 tarihinden itibaren günceldir Okul öncesinde sınıf mevcutlarımız 22-25 öğrenci, normal sınıf mevcutlarımız ise 28-34 öğrenci arasındadır. Okulumuz ilçe merkezindedir. Okulumuza öğretmen servisi ya da şehir içi araçlarıyla ulaşmak mümkündür. Ulaşım sıkıntısı yoktur. Okulumuzda norm fazlası olma durumu yoktur. Okul sitemiz günceldir.

WEB - https://dumlupinar63.meb.k12.tr

Adres - Karacadağ Caddesi Cumhuriyet Mahallesi No 110